sunnuntai 20. elokuuta 2017

Paimennuspäivä Pukkilassa 20.8.2017

Pirkanmaan alaosasto järjesti tehopaketin paimennusta 20.8. Pukkilan Primal Sense Farmilla, kouluttajanaan Mervi Asp. Mukaan lähti lopulta parin viime hetken peruutuksen jälkeen viisi ihmistä ja yhdeksän koiraa, joista seitsemän collieita ja loput kaksi lapinporokoiria. Päivään sisältyi jokaiselle koiralle kolme kertaa lampailla ja tiivis, mutta erittäin opettavainen teoriaosuus. Moni koirista oli ensimmäistä kertaa lampailla, parille koiralle homma oli entuudestaan edes hieman tutumpaa.

Päivää vietettiin ihanassa auringonpaisteessa, kauniiden maalaismaisemien ympäröimänä. Päivän aikana pääsiin näkemään, miten kierros kierrokselta aloittelevat koirat alkoivat oivaltaa, mikä on homman nimi ja mitä heiltä oikein halutaan. Mervin ohjauksessa myös ohjaajat kokivat useita ahaa-elämyksiä ja Mervi saikin paljon kiitosta selkeästä koulutustyylistään, tilanteen vaatiessa ohjaajaa neuvottiin ihan kädestä pitäen.

Päivän aikana paimennuskärpänen taisi purra enemmän tai vähemmän jokaista osallistujaa, joten järjestetäänpä jatkossa lisää näin mukavia ja opettavaisia päiviä. Kiitos kaikille paimennuspäivään osallistuneille ja erityisesti mahtavalle kouluttajallemme Merville!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti